Virtuele Robot

Bank en betaallijst

Bank en betaallijst

Door de dagelijkse verwerking van Counta, heb jij altijd een actueel overzicht van je facturen. Wil je een factuur of meerdere facturen tegelijkertijd betalen? Dat kan makkelijk via de betaallijst. 

Bovenin kan ik de voorgaande betalingen inzien, maar ook de facturen die betaalbaar zijn gesteld. Deze lijst is op dit moment nog leeg. Dat komt omdat ik deze nog moet autoriseren. Ik kan de facturen via mijn taken autoriseren, maar ook vanuit het menu in de betaallijst. Door de lijst op in behandeling te zetten, kan ik ook de facturen zien die nog goedgekeurd moeten worden. Let wel op, het goedkeuren van facturen zit in een additionele module. Wij raden deze module vooral aan voor  iedereen die meerdere medewerkers in het bedrijf heeft. 

Door op vrijgeven voor betaling te klikken, zet ik de factuur door naar de betaallijst. Alle facturen die je wilt gaan betalen, kan je hier selecteren. Nu hoef ik enkel de bankrekening te selecteren en kan ik gelijk het betaalbestand voorbereiden. Controleer het rekeningnummer en bedrag goed voordat je de lijst definitief maakt. Download het bestand en ga naar je eigen bankomgeving om de betaling af te ronden.

    Heb je nog vragen? Geen probleem! We leggen het graag even uit. 

    Gerelateerde berichten

    Nieuwsbrief

    Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.