Virtuele Robot
Altijd minimaal 30% kostenbesparing
Niet afhankelijk van personeel
Altijd actuele informatie

Adyen en Yuki: maak je financiële administratie compleet!

Gebruik jij het Adyen platform voor (online) betalingen voor jouw klanten? Dan ken je de voordelen van overal en altijd betalingen accepteren. Maar heb je dit ook al zo goed geregeld voor je boekhouding? Of switch je nog steeds tussen verschillende programma’s om een totaaloverzicht te krijgen van jouw financiën? Dat is nu écht niet meer nodig. Automatiseer je financiële administratie en stimuleer jouw groei als bedrijf met Adyen in combinatie met boekhoudplatform Yuki.

Wat is Yuki en wat doet Counta?

Yuki is een innovatief boekhoudpakket, waarbij softwarerobots het harde werk doen; ze automatiseren jouw administratie. Wat doen wij bij Counta dan voor je? We trainen de softwarerobots om facturen zoveel mogelijk geautomatiseerd (tot wel 80%) in te boeken. Wat hiervan buiten de boot valt, verwerkt onze backoffice voor je. We bieden bij Counta hiermee een volledige service; we beheren de software én houden je administratie up-to-date.

Combineer de innovatie van Adyen met Yuki

Met de Yuki-connector zitten jouw Adyen-transacties automatisch gekoppeld in jouw boekhouding. Zonder hiervoor ook maar iets zelf te hoeven doen. Aangevuld met een koppeling met jouw bank krijg je hiermee jouw hele financiële plaatje compleet! De voordelen van de koppeling tussen Adyen en Yuki:

 • Altijd en overal inzicht in up-to-date cijfers en beheren van transacties, ook op je mobiel via de Yuki assistent-app;
 • Dagelijks actueel bijgewerkte Adyen-boekingen in jouw administratie;
 • Transacties worden automatisch gekoppeld met de juiste facturen;
 • Nieuwste API-technieken;
 • Vergelijk financiële resultaten van verschillende geldstromen tussen periodes.
 • Betaallijst waar al jouw periodieke betalingen automatisch klaarstaan om te accorderen.
 • Eén overzicht voor alle financiële gegevens op factuurniveau (voor betalingen, debiteuren, inkoopfacturen, verkoopfacturen (rechtstreeks gekoppeld), bank, btw / icp, loonheffingen, salarisstroken etc.)

Integreer jouw Adyen-boekingen met Yuki

Bij Counta streven we met innovatie naar een naadloze integratie van jouw branchepakket met je financiën. Dit doen we met de Yuki-connector, die onze eigen ontwikkelaars inmiddels voor tientallen verschillende ICT-pakketten hebben gebouwd en geïmplementeerd. Omdat we de koppeling met Yuki in eigen beheer hebben, verzorgen we ook het updates en het onderhoud. Niet voor niets is het motto van Counta: accountancy meets ICT. De voordelen van samenwerken met Counta:

 • We doen je volledige boekhouding, dus geen boekhouder nodig;
 • Geen apart applicatiebeheer nodig;
 • Bespaar tot wel 70% op de kosten ten opzichte van een regulier administratiekantoor;
 • Vast bedrag per maand;
 • Ook je kassasysteem en webshop automatisch gekoppeld;Behoud van je accountant mogelijk.

Vraag een demo aan!

Wil je weten wat de Adyen koppeling met Yuki voor jouw bedrijf kan betekenen? Ervaar hoe dit er in de praktijk uitziet bij een demo. Neem direct vrijblijvend contact op om een datum te plannen!

Versturen

Over de Adyen koppeling

Samen met onze zusteronderneming Duopact verzorgen wij koppelingen tussen het boekhoudpakket Yuki en veelgebruikte payment providers, zoals Adyen. Koppel je Adyen aan Yuki, dan combineer je hét online en offline betaalplatform met het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke boekhoudpakket. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.