Virtuele Robot

Over Counta

Missie

Iedere ondernemer op een eenvoudige wijze actueel inzicht verschaffen in zijn financiële situatie. Op basis van feiten en met de kennis van vandaag gericht sturen naar morgen.

Visie

Counta is ervan overtuigd dat innovatie vertaald moet worden naar praktische oplossingen. Naar efficiënter en prettiger te werken. Met online boekhouden en een volledig digitale administratie bieden wij ondernemers actueel inzicht in cijfers. Wij bieden iedere ondernemer overzicht en handvatten om te sturen naar morgen.

Ons team

Ismail | Counta

Ismail Yakoub

#Business Development Manager
#Analytisch

Mail Mij →
Silke | Counta

Silke van Peer

#Customer Journey Analyst
#Klantgericht

Mail Mij →

Counta gelooft in slimme digitale oplossingen

Counta gelooft in een slimme combinatie van informatietechnologie en administratie. Wij benutten de mogelijkheden die digitalisering biedt om gestandaardiseerd werk professioneel en kostenefficiënt uit te voeren. Wij stoppen onze energie niet in het continu boeken van facturen. Wij richten ons op het verder automatiseren door robotic accounting. Ondernemers beschikken hierdoor over steeds betere tools. Counta geeft ondernemers actueel inzicht in hoe zij hun onderneming gericht sturen naar de toekomst.

Neem contact met ons op →

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.