Virtuele Robot

Counta, jouw voordelen

Administratie online

Digitaal boekhouden maakt een einde aan tijdrovende en gestandaardiseerde werkzaamheden. Jouw boekingen en BTW-aangifte worden accuraat en vlot uitgevoerd. Ook jouw jaarrekening levert Counta snel op.

Actueel overzicht

Je kunt overal en altijd jouw actuele cijfers raadplegen. Ook via jouw smartphone of tablet. Je hebt inzicht in jouw financiën. Je beschikt over managementrapportages die passend zijn bij jouw informatiebehoefte.

Vast contactpersoon

Je hebt altijd contact met een medewerker die jouw situatie kent. Een vast aanspreekpunt die jouw vragen beantwoordt en je snel weer op weg helpt.

Vast bedrag per maand

Je maakt voor een vast bedrag per maand gebruik van het uitgebreide scala mogelijkheden van Counta. Geen verrassingen maar een scherp tarief.

BTW-aangifte

Counta verzorgt jouw BTW-aangifte. Jouw belastingaangifte wordt op tijd opgemaakt en direct ingediend bij de belastingdienst. Je bent nooit meer te laat met Jouw aangifte.

Branchepakket koppelen

Met de Counta Koppelingen service zorgen wij dat jouw branchepakket door een koppeling met je financiële administratie communiceert.

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.