Events

MSP & DATA DAY - XXL

05 november 2019 | 08.30 - 16.00

Na succesvolle MSP & DATA DAY edities hebben wij met de input van verschillende ICT bedrijven besloten om een editie XXL te organiseren met inspirerende sprekers!

Jij? Jij wilt jouw ICT bedrijf beter maken. Efficiënter, winstgevend, een verbetering van bedrijfsprocessen, altijd klaarstomen voor de toekomst, data gedreven én innoverend.  Jij hebt doelen voor je bedrijf. Misschien zijn deze al heel concreet, misschien pas in ruwe opzet. Wij helpen jou om deze doelen te realiseren en hebben de handvaten die je nodig hebt om deze doelen te bereiken: handvaten om je bedrijf te verbeteren en gezonder te laten groeien.

Een event waar je met direct resultaat de deur uit loopt!

Op 05-11-2019 laten wij, Counta en MSP Mentor,  je verbetering zien aan de hand van een live casus. We hebben een drietal onderwerpen deze dag waarin niet alleen wij, maar ook Jan van Wijgerden aan het woord is. Jan is eigenaar van het snelgroeiende Tredion en heeft als visie om elke klant vooruit te helpen op gebied van ICT. Hij vertelt over zijn ervaringen om zijn ICT bedrijf te vormen naar een top 5% MSP.

AANMELDEN →

Kennissessie | Sturen op real-time gegevens | Dashboard

20 januari 2020 | 17.00 - 19.00

Na deze kennissesie heb jij 3 gouden tips in de pocket om je organisatie te sturen op basis van jouw organisatie data!

AANMELDEN →

CountAcademy | Counta Proeverij

29 januari 2020 | 17.00 tot 19.00 uur

Komt dit scenario je bekend voor: je hebt een interne boekhouder in dienst of je besteed heel je administratie uit. Daar gaat natuurlijk veel tijd en geld in zitten! En hoeveel inzicht heb je nu eigenlijk? Wist je dat je dit geheel kan automatiseren? Natuurlijk weet je dat al. Maar die overstap, alles omzetten...

Man, wat een werk.... Niet dus! Zowel wij, als onze klanten, laten jou zien wat de voordelen zijn van onze service. Kom letterlijk en figuurlijk proeven bij Counta. Kom kijken hoe eenvoudig onze softwarerobots jouw administratie automatiseren onder het genot van diverse lekkernijen!

Aanmelden →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.

Aanmelden →