Virtuele Robot

Events

CountAcademy | NMBRS – Yuki sessie 15 september

15 september 2020 | 13.00 - 16.00

Voor alle werkgevers met personeel welke hun HR/salarisadministratie verder geautomatiseerd willen hebben. En natuurlijk nog verder gekoppeld aan jouw geautomatiseerde Yuki omgeving. 

Maandag 15 september organiseert Counta tezamen met onze salaris/HR partner een sessie om alles te halen uit NMBRS. Verder vertellen wat alles over de integratie tussen Yuki en NMBRS.

  • Inloop vanaf: 13.00
  • Start sessie: 13.30
  • Einde sessie: +/- 15.00
  • Hapje / drankje staat na afloop klaar: 15.00 - 16.00
AANMELDEN →

MSP & DATA DAY 

20 oktober 2020 | 08.30 - 16.00

Na succesvolle MSP & DATA DAY edities in 2019 hebben wij met de input van verschillende ICT bedrijven besloten om meerdere edities in 2020 te organiseren!

Jij? Jij wilt jouw ICT bedrijf beter maken. Efficiënter, winstgevend, een verbetering van bedrijfsprocessen, altijd klaarstomen voor de toekomst, data gedreven én innoverend. Jij hebt doelen voor je bedrijf. Misschien zijn deze al heel concreet, misschien pas in ruwe opzet. Wij helpen jou om deze doelen te realiseren en hebben de handvaten die je nodig hebt om deze doelen te bereiken: handvaten om je bedrijf te verbeteren en gezonder te laten groeien.

Een event waar je met direct resultaat de deur uit loopt!

Op 20-10-2020 laten wij, Counta en MSP Mentor, je verbetering zien aan de hand van een live casus. Wij hebben een 'ICT dashboard' ontwikkeld op basis van financiele en operationele data. Middels het dashboard kan ingezoomd en genavigeerd worden op de volgende KPI's:

- Wat is de omzet per klant

- Wat is de winstgevendheid per klant

- Wat is de winstgevendheid per product en/of dienst

- Wat is de effectiviteit van de werknemers

Tevens zal Jan van Wijgerden van het snelgroeiende Tredion ICT en Telecom aan het woord zijn. Hij vertelt over zijn ervaringen om zijn ICT bedrijf te vormen naar een top 5% MSP. 

AANMELDEN →

CountAcademy | Counta Proeverij

18 november 2020 | 17.00 tot 19.00 uur

Komt dit scenario je bekend voor: je hebt een interne boekhouder in dienst of je besteed heel je administratie uit. Daar gaat natuurlijk veel tijd en geld in zitten! En hoeveel inzicht heb je nu eigenlijk? Wist je dat je dit geheel kan automatiseren? Natuurlijk weet je dat al. Maar die overstap, alles omzetten...

Man, wat een werk.... Niet dus! Zowel wij, als onze klanten, laten jou zien wat de voordelen zijn van onze service. Kom letterlijk en figuurlijk proeven bij Counta. Kom kijken hoe eenvoudig onze softwarerobots jouw administratie automatiseren onder het genot van diverse lekkernijen!

Aanmelden →

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.