Virtuele Robot
Alle administratie online
Altijd actueel overzicht
Vaste contactpersoon
Vast bedrag per maand

Hét online boekhoud­platform

Yuki is hét online boekhoudplatform waar ondernemers en accountants samen slim en eenvoudig samenwerken. Met Yuki beschik je over één centrale omgeving om de financiële administratie te verwerken en te controleren.

Met Yuki ben je minder tijd kwijt met de financiële administratie en beschik je altijd over realtime gegevens. Bovendien heb je altijd de complete boekhouding bij de hand op ieder device.

Waarom kiezen voor Counta met Yuki?

Bij Counta zijn we expert op gebied van Yuki Accounting. Daarnaast doen wij er alles aan om het jou als klant zo makkelijk mogelijk maken. Daarom koppelen wij alle systemen voor jou aan Yuki zodat jij altijd realtime inzicht hebt in jouw volledige online administratie. 

Daarnaast heb je bij Counta altijd een vast contactpersoon voor vragen en werken wij met een vast tarief per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Bekijk alle voordelen van Counta

Zelf de mogelijkheden ontdekken?

I wil mEer informatie

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Meer informatie over data gedreven werken?

Wil je meer informatie over het data gedreven werken? of een bezoek van een van onze specialisten? Vul je gegevens en wensen in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.