Virtuele Robot
Altijd minimaal 30% kostenbesparing
Niet afhankelijk van personeel
Altijd actuele informatie

FoodTicket koppeling met Yuki voor restauranteigenaren

Online facturen uit FoodTicket bestellingen rechtstreeks geïntegreerd in je boekhouding, zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Het kan met onze koppeling van FoodTicket naar het innovatieve boekhoudplatform Yuki. In Yuki krijg je vervolgens één helder overzicht van je financiën, waardoor je direct weet hoe je ervoor staat. We vertellen je graag alles over hoe deze koppeling werkt en wat de voordelen zijn voor jouw restaurant!

Al jouw horecafinanciën op één plek met FoodTicket + Yuki

De integratie tusesn FoodTicket en Yuki zorgt ervoor dat al jouw orders van FoodTicket geautomatiseerd in Yuki worden geboekt. Ook schiet je makkelijk inkoopfacturen en bonnetjes in met de Yuki assistent-app. Met Yuki en FoodTicket-integratie komt dus je complete financiële administratie samen in Yuki. Rust in de tent dus! Dit kun je met de koppeling tussen FoodTicket en Yuki:

  • De omzet uit FoodTicket-bestellingen wordt automatisch als dagafslag in Yuki geïntegreerd
  • Gebruik je naast FoodTicket ook een eigen kassasysteem? Dan hoef je nooit meer FoodTicket-omzet handmatig in te voeren in de kassa.
  • Je hebt één financieel overzicht, dat altijd up-to-date is.

Waarom Yuki als restauranteigenaar?

Twee redenen waarom we bij Counta fan zijn van Yuki: innovatie en gebruiksgemak. Zaken die bij Yuki vooropstaan en waarvan jij als restauranteigenaar ook profiteert. Yuki gebruikt softwarerobots om facturen geautomatiseerd in te boeken. Deze worden continu verbeterd. In het Yuki-dashboard zie je in 1 oogopslag wat je aandacht nodig heeft op financieel gebied. Ook communicatie tussen jou en je accountant (deze kun je gewoon behouden!) doe je gewoon in Yuki. En je belastingaangifte regel je met 1 druk op de knop. 
Omdat wij als Counta graag een totaalservice leveren, sluiten wij hier graag bij aan!

Complete service voor automatisering van jouw horecaboekhouding

Bespaar geld en tijd op je boekhouding als horecaondernemer. Met onze service heb je geen interne boekhouder meer nodig. Je hebt in Yuki altijd één gebruiksvriendelijk totaaloverzicht van FoodTicket én jouw andere inkomstenbronnen. Zowel via desktop als via de app. Zo voegen we bij Counta waarde toe voor jou:

  • We trainen de softwarerobots van Yuki specifiek voor jouw facturen, om ze zoveel mogelijk automatisch in te laten boeken;

  • Onze IT-specialisten onderhouden je FoodTicket-koppeling;

  • Ook jouw kassasysteem is automatisch gekoppeld;

  • Ook je salarisadministratie goed geregeld en geïntegreerd met je boekhouding;

  • Al je te betalen facturen, BTW aangifte, loonheffingen centraal in 1 overzicht;

  • Helpdesk met vast contactpersoon voor al jouw vragen over facturen;

  • Eén vast, voorspelbaar bedrag per maand!

Naast deze unieke totaalservice, kunnen we ook jouw kassasysteem koppelen aan Yuki.

Kies als horecaondernemer voor jóuw ideale werkwijze

Automatisch boekhouden of een gebruiksvriendelijk bestel- en kassasysteem? Met de koppeling met Yuki hoef je niet te kiezen. Je behoudt namelijk FoodTicket voor jouw restaurant én je krijgt maximale automatisering. Zo kun je blijven werken op de manier die voor jullie het prettigst werkt, én bespaar je enorm veel tijd en geld op je finaciële administratie. Dikke win-win dus!

Ben je overtuigd? Plan een demo!
Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.

Over de FoodTicket koppeling

Samen met onze partneronderneming Duopact verzorgen wij koppelingen tussen het boekhoudpakket Yuki en veelgebruikte operationele systemen, zoals FoodTicket. Koppel je FoodTicket aan Yuki, dan combineer je dé alles-in-1-horeca-oplossing met het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke boekhoudpakket.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.