Virtuele Robot
Altijd minimaal 30% kostenbesparing
Niet afhankelijk van personeel
Altijd actuele informatie

Yuki koppeling met Rabobank creditcard

Krijg jij ook altijd direct hoofdpijn als de maandelijkse creditcardafschriften van je zakelijke Rabobankrekening weer binnen zijn? Inscannen, uploaden, en vervolgens de gegevens weer met de hand verwerken in je boekhoudprogramma vindt niemand leuk. Het kost jou of je boekhouder veel tijd, en je loopt hiermee bovendien altijd achter de feiten aan omdat je de maandelijkse afschriften pas achteraf krijgt. Maar gelukkig is dit ook helemaal niet nodig! Counta heeft voor ondernemers een koppeling gerealiseerd van boekhoudsysteem Yuki met de Rabobank creditcard. Hiermee bespaar je tijd, geld, én je online boekhoudprogramma is altijd up-to-date.

Voordelen van Yuki en Rabocard koppeling voor bedrijven

Als je gaat werken met de Rabobank creditcard koppeling met Yuki, hoef je vanaf nu nooit meer je papieren creditcardafschriften te uploaden. Download alleen je .csv-bestanden van de bank en upload deze in Yuki, en ze worden vanzelf correct geïmporteerd in het boekhoudsysteem. Vervolgens matcht de slimme software je bankafschriften automatisch met bijbehorende facturen. Op wat voor manier kan een Rabo creditcard koppeling met Yuki jou als ondernemer nog meer helpen? Een aantal voordelen:

  • Nooit meer creditcardafschriften uploaden.
  • Als er een factuur ontbreekt, krijg je automatisch een herinnering.
  • Automatisch signaleren wanneer de creditcard moet worden bijgewerkt.
  • Altijd up-to-date cijfers door de directe verwerking van bankgegevens.

Met deze koppeling integreer je dus jouw operationele processen met de krachtigste en meest gebruiksvriendelijke boekhoudtooling.

Yuki + Counta, partners in boekhoudtechniek

Yuki is een boekhoudsysteem dat gebruikmaakt van de nieuwste robotsoftware, die wij trainen om facturen te herkennen en automatisch in te boeken. Counta combineert als dienstverlener de innovatie van Yuki met de technische know-how van ICT-specialisten en een uitstekende service. Wij maken het jou als ondernemer graag zo makkelijk mogelijk. Dit zijn voor jou de voordelen als je samenwerkt met Counta:

  • Jouw administratie altijd up-to-date: facturen die buiten de boot van Yuki vallen, verwerkt onze backoffice. Altijd binnen 24 uur.
  • Bespaar tijd en geld op interne boekhouding.
  • Deskundige helpdesk met specialistische kennis.
  • Vaste contactpersoon die jou te woord staat bij problemen.

Al met al zorgt het vooruitstrevende boekhoudpakket Yuki voor een flinke lastenverlaging voor jouw boekhouding. Ga jij mee in onze innovatie?

Vraag een demo aan!

Met de bankkoppelingen via Counta bespaar je tijd en zie je jouw inkomsten écht in perspectief. Wil je weten hoe dit er in de praktijk uitziet? Neem direct contact op voor een vrijblijvende demo!

Versturen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.