Virtuele Robot

Nieuws

The best of all

9 januari 2017

Als organisatie werkt u hard om de processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarbij moet een softwarekeuze geen randvoorwaarde worden in de procesoptimalisatie en moet ieder systeem voorzien worden van de juiste informatie. Counta stelt de financiële administratie centraal en zorgt dat uw (bedrijfsspecifieke) software met elkaar kan communiceren.

Er is vaak veel tijd, geld en energie gestopt in het optuigen van de bestaande software oplossing, zoals een ERP systeem, maar deze software voorziet vaak niet volledig in de behoefte van de organisatie. Neem bijvoorbeeld de beperkte (non-) financiële management rapportages of de handmatige im- en export van de betalingsgegevens. Voor deze bedrijven denken we graag mee in de connectiemogelijkheden van diverse softwareoplossingen.

Onze programmeur is bekend met diverse webbased koppelingen zoals; webshops, hrm-, crm-, salaris-, dashboardsoftware, maar ook betaalproviders, digitaal archief en kassasystemen. Hierbij worden pijlers zoals snelheid, veiligheid en toegankelijkheid voorop gesteld.

Op deze manier wordt uw organisatie op diverse facetten geheel ondersteund door de bedrijfsspecifieke software en heeft u toch de voordelen van de integratie van informatie.

Een voorbeeld uit de praktijk:

Vanuit de offerte wordt de klant gefactureerd, deze (periodieke) factuur wordt gecommuniceerd naar het boekhoudpakket waar deze automatisch in de administratie wordt verwerkt. De bankkoppeling stelt het boekhoudpakket in staat de factuur af te letteren waarna het CRM pakket weet dat de factuur betaald is. Na het definitief maken van de offerte behoefte de klant geen handmatige handelingen meer uit te voeren.

Bespaar
in tijd en geld, word efficiënter
en ervaar gemak.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.