Virtuele Robot
Alle administratie online
Altijd actueel overzicht
Vaste contactpersoon
Vast bedrag per maand

Automatisch boekhouden voor een Midden-groot bedrijf

De meeste MKB'ers besteden hun boekhouding uit bij een administratie- of accountantskantoor. Begrijpelijk, want je wilt dat het goed gebeurt. Maar wat nou als het nóg eenvoudiger en goedkoper kan? Counta is een digitale, automatische boekhoudoplossing waarmee jouw administratie dagelijks wordt bijgewerkt, in tegenstelling tot de gemiddelde boekhouder. Het is kinderlijk eenvoudig om documenten aan te leveren en alles wordt netjes bewaard in de Cloud. Oftewel, Counta geeft meer waarde voor je geld.

Voordelen van Counta

Counta is een online boekhoudoplossing met gepersonaliseerde diensten voor midden-grote bedrijven. Alle administratie wordt automatisch gekoppeld en bijgewerkt zodat jij altijd een actueel, financieel overzicht hebt.

  • Dagelijks inzicht in jouw financiële administratie
  • Koppeling tussen boekhoudprogramma en branchepakket
  • Geavanceerde integraties met verschillende applicaties en betalingsproviders

Ismail | Counta

Een boekhoudkoppeling, dit zijn de opties

2 januari 2019

Ook je branchepakket, salarisadministratie en andere betaalproviders kunnen vaak aan een boekhoudpakket gekoppeld worden. Hier bespaar je als ondernemer bijzonder veel tijd mee. Tijd die je beter kan besteden aan wat je als ondernemer het liefst wilt: ondernemen.

Dagelijks inzicht in jouw Midden-grote bedrijf

Als je aan het roer van een MKB-bedrijf staat, moet je regelmatig financiële knopen doorhakken. Wel of niet investeren? Is er ruimte voor contractverlenging? Bovendien heb je behoefte aan een actueel overzicht van debiteuren, crediteuren en reserves. Als je verouderde informatie raadpleegt, riskeer je een verkeerde beslissing. Met Counta ben je verzekerd van een actueel financieel overzicht, waarin alles dagelijks wordt bijgewerkt. Je kunt er zelf eenvoudig bij, dus je hoeft niet aan te kloppen bij je boekhouder.

Automatische boekhoudkoppelingen voor MKB’ers

Veel MKB’ers maken gebruik van verschillende boekhoudapplicaties zoals Exact, Visionplanner en Klippa. Daar is niets mis mee, maar op den duur verlies je het overzicht. Is de informatie in iedere app bijgewerkt? Wordt de informatie automatisch gekoppeld? Met Counta kies je voor een totaaloplossing, die een complexe administratie terugbrengt tot één simpel overzicht. Zo zie je in een oogopslag hoe jouw midden-groot bedrijf ervoor staat.   

Vraag een demo aan

Meer informatie over jouw mogelijkheden met Counta?

Wil je meer informatie over Counta en onze boekhoudkoppelingen of een bezoek van een van onze specialisten? Ben je benieuwd hoe je kunt overstappen? Vul je gegevens en vraag in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Counta analyseert, verrijkt en koppelt de juiste databronnen aan elkaar in overzichtelijke dashboards."

Jan van Wijgerden

Tredion • Gorinchem

Meer referenties →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.