Virtuele Robot

Event

MSP & DATA DAY 

20 oktober 2020 | ICT Campus Almere 

Jij? Jij wilt jouw ICT bedrijf beter maken. Efficiënter, winstgevend, een verbetering van bedrijfsprocessen, altijd klaarstomen voor de toekomst, data gedreven én innoverend.  Jij hebt doelen voor je bedrijf. Misschien zijn deze al heel concreet, misschien pas in ruwe opzet. Wij helpen jou om deze doelen te realiseren en hebben de handvaten die je nodig hebt om deze doelen te bereiken: handvaten om je bedrijf te verbeteren en gezonder te laten groeien.

'Een event waar je met direct resultaat de deur uit loopt!'

Speciaal voor specialisten op gebied van IT beheer organiseren wij een inspirerende kennissessie:

  MSP & DATA DAY 

  CTRL + ALT + SUCCESS

  Wie zijn wij?
  Dit event is een samenwerking tussen Counta en MSP Mentor. Een ideale samenwerking waarin we de sterke punten van beide bedrijven kunnen samenvoegen. Onze kennis gebundeld in verschillende sessies, zodat we jou kunnen helpen in de razendsnelle ICT wereld.

  MSP Mentor

  MSP Mentor is van vele markten thuis. Johan Bakker is zelf ondernemer met grote kennis op het gebied van ICT en consultancy. Daarnaast heeft Johan veel ervaring met bijvoorbeeld Autotask en project management. Aan Johan heb je een goede mentor, die je helpt veranderingen op de vloer te implementeren. Haal het beste uit je operationeel pakket. Sterker nog, haal het beste uit je bedrijf. Johan biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk ICT bedrijf.

  Counta

  Counta is gespecialiseerd in het samenbrengen van operationele en financiële data. Zij zorgen er voor dat jij slimmer gaat werken en je schaarse resources beter gaat inzetten in de zaken die jou plezier of rendement geven. Besteed jij het liefst tijd aan grote klanten waar je zelfs geld toelegt of leuke klanten waar je een eerlijk of mooi tarief aan verdiend? En heb je wel het inzicht wie jou jouw meest winstgevende klanten zijn? En heb je nog ruimte voor nieuwe klanten? En hoe kan jij jezelf en jouw adviseurs beter van dienst zijn? Counta geeft inzicht. 

  MSP & DATA DAY // Ctrl + Alt + Success
  Op 20-10-2020 laten we je verbetering zien aan de hand van een live casus. We hebben een drietal onderwerpen deze dag waarin niet alleen wij, maar ook Jan van Wijgerden aan het woord is. Jan is eigenaar van het snelgroeiende Tredion en heeft als visie om elke klant vooruit te helpen op gebied van ICT. Hij vertelt over zijn ervaringen om zijn ICT bedrijf te vormen naar een top 5% MSP.

  08:30 – 09:00 Inloop met koffie en thee

  09:00 – 09:30 Ontbijt & kennismaking

  09:30 – 10:15 MSP Mentor - Optimaliseer jouw MSP

  10:15 – 11:00 Tredion ICT - De weg van het bouwen van pc's tot een succesvol MSP bedrijf

  11:00 – 11:15 Koffie/thee break

  11:15 – 12:00 Datto/Autotask - 'Plannen is jezelf verwennen en onder druk wordt alles vloeibaar - sales cliches of juist waarheden?'

  12:00 – 13:00 Lunch

  13:00 – 13:45 Counta - Jouw ICT onderneming sturen op basis van real-time data

  13:45 – 14:00 Koffie/thee break

  14:00 – 14:45 Cloudland/CloudOak - Marketing rondom een oplosssing; hoe doe je dat?

  14:45 – xx.xx Borrel / Netwerken / Sponsor break

  Locatie – ICT Campus Almere
  Randstad 22 159, 1316 BM Almere

  Doordat dit event voor een select gezelschap wordt gehouden, is er voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Er is voldoende ruimte voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Dit zorgt ervoor dat je met direct resultaat naar buiten loopt.

  Klik hier voor een terugblik van de vorige editie.

  Meld je hier meteen aan om dit event niet te hoeven missen! 

  Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

  We organiseren dit natuurlijk met veel plezier en nodigen onze gasten gericht uit. Het event is helemaal gratis! Wel vragen we een stukje commitment. Heb je je aangemeld en meld je je in de laatste 48 uur af? Dan zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor de lunch en jouw stoel aan je door te berekenen (EUR 150,-).

   

  Bespaar
  in tijd en geld, word efficiënter
  en ervaar gemak.

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.