Virtuele Robot

Blog

Try Tomorrows Tech – Exact

15 maart 2018 - door Alice Visser

Welke innovatieve ideeën zijn er het laatste jaar ontwikkeld op het gebied van de administratie, financieel en operationeel? En welke visie hebben de pioniers & trendwatchers omtrent de technologische revolutie waar we midden in zitten?

Met de start van het nieuwe formule 1 seizoen op komst gaan we even terug naar november waar onze Max Verstappen weer volle zalen trok op het tech event van Exact Software.

Op het Tech event van Exact zijn we blij te zien en horen dat niets ons onbekend was.

Het automatisch ophalen van facturen bij de leverancier, in plaats van afwachten tot het mailtje (of post!) binnenkomt. Het samenbrengen van de salarisadministratie en financiële administratie om zo direct de kostprijs van je medewerkers per inzetbaar uur te berekenen. Algoritmes maken om overtyp werk te vervangen door steekproef controles. Alle databronnen koppelen om in 1 omgeving jou big data te structureren tot meerwaarde voor jou als ondernemer. We werken graag efficiënt.

Zo gaf Max ook als inspiratie hoe efficiëntie formule 1 tot de ronde tijden van vandaag heeft gezorgd. 

Wij krijgen energie naar het zoeken van nieuwe oplossingen, mocht dit passen bij onze visie en klanten dan brengen we dit graag in praktijk. Efficiënt ondernemen noemen we dit!

Bespaar
in tijd en geld, word efficiënter
en ervaar gemak.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.