Virtuele Robot

Referentie

Casus: Tredion

Jan Van Wijgerden vindt het fantastisch om bedrijven te automatiseren met ICT. Een visie die Tredion deelt met Counta. Hij neemt je graag in mee in zijn ervaring met Counta via deze video.

Counta zet op de slimste manier software & ICT ontwikkelingen in. Zo kun je bij Counta je administratie geheel uitbesteden, heb je altijd inzicht en is het digitaal.

Voorheen werd administratie van Tredion per maand bijgewerkt en kon Jan ook per maand de cijfers zien, wat niet altijd even overzichtelijk was. Tegenwoordig met behulp van de specialisten van Counta zijn de cijfers elke dag bijgewerkt en kun je ze ook via de app inzien. Als je onderweg bent, bij de klant of wanneer je snel informatie moet inzien heb je de juiste informatie direct via de app paraat.

Op deze wijze kun je jouw boekhouding geheel automatiseren en heb je direct de kennis van een specialisten aan boord. Ook de accountant heeft namelijk direct toegang tot de meest-up-to date cijfers, dat adviseert & onderneemt fantastisch.

Verder ziet Jan samen met vele andere ondernemers dat data goud waard is. Alleen kun je er niet altijd de juiste informatie uit halen. Door middel van dashboards en analytics kan je de juiste data presenteren waarop je jouw bedrijf kunt sturen. Ook hierin werkt Tredion samen met Counta. Counta analyseert, verrijkt en koppelt de juiste databronnen aan elkaar in overzichtelijke dashboards.

Jouw boekhouding en stuurinformatie elk moment bijgewerkt, altijd overzichtelijk en via app elke moment inzichtelijk.

Bespaar
in tijd en geld, word efficiënter
en ervaar gemak.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.