Virtuele Robot
Altijd minimaal 30% kostenbesparing
Niet afhankelijk van personeel
Altijd actuele informatie

Koppeling tussen Yuki en Lightspeed

Innovatief boekhouden in de retail

Direct inzicht in jouw omzet uit je winkel én webshop, je resultaat weergeven zoals je dat zelf wilt, en facturen uit Lightspeed automatisch inboeken.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van de koppeling tussen Lightspeed en Yuki. Zoek jij als horecaondernemer of retailer nog een boekhoudsysteem dat goed samengaat met Lightspeed? En wil je meer overzicht en rust in de tent? Yuki is de oplossing! Dit is een innovatief boekhoudsysteem dat werkt door middel van softwarerobots, die wij trainen om automatisch inkoopfacturen in te boeken.

Yuki + Counta: een gouden combinatie

Counta brengt de kracht van Lightspeed en de innovatie van boekhoudsysteem Yuki samen. Met de Yuki koppeling naar Lightspeed van Counta krijg je inzicht en overzicht, en je zult merken dat je meer tijd hebt voor jouw core business. En dat voor een voorspelbaar bedrag per maand. De voordelen van dit innovatieve boekhoudpakket, als je dit bij ons afneemt:

  • Je administratie wordt elke dag bijgewerkt. De softwarerobots verwerken zoveel mogelijk, en de facturen die tussen wal en schip belanden, verwerkt onze backoffice voor je.
  • Geen interne boekhouding nodig
  • Geen applicatiebeheer nodig
  • Vast bedrag per maand
  • Helpdesk met vast contactpersoon

Wat zijn de voordelen van de koppeling tussen Yuki en Lightspeed?

De naadloze integratie met Lightspeed zorgt ervoor dat Yuki je dagafslag, maar ook verkoopfacturen en facturen op rekening binnenhaalt uit het systeem. Dagafslagen en overhead- en inkoopkosten worden in het Yuki-platform vervolgens in één overzicht gebracht, zodat je live je resultaat bijhoudt. Zo zie je direct hoe je business ervoor staat, en welke klanten of processen je aandacht vergen. De voordelen wanneer je Lightspeed koppelt aan Yuki:

  • Direct inzicht in jouw resultaat (omzet – inkoopkosten)
  • Diverse omzetstromen in één overzicht: winkel, online én losse verkopen
  • Flexibele configuratie: weergave, meldingen en betaalinstellingen naar eigen wens
  • Altijd één voorraad die klopt, ook wanneer je een winkel én een webshop hebt
  • Automatische maandelijkse btw-aangifte

Kortom, je behoudt de beste software voor jouw bedrijf, én profiteert van het nieuwste op het gebied van boekhouden. Een win-win dus!

Over de Lightspeed koppeling

Samen met onze zusteronderneming Duopact verzorgen wij koppelingen tussen het boekhoudpakket Yuki en veelgebruikte zakelijke applicaties, zoals Lightspeed. Hier gaat het om koppelingen met Lightspeed Retail en met Lightspeed eCom. Koppel je Lightspeed aan Yuki, dan combineer je praktische en gebruiksvriendelijke retailsoftware met het meest innovatieve en gebruiksvriendelijke boekhoudpakket.

Vraag een demo aan!

Met Yuki & Lightspeed via Counta neem je de touwtjes van jouw retail business écht in handen. Wil je weten hoe dit in de praktijk uitziet? Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.