Virtuele Robot
Alle administratie online
Altijd actueel overzicht
Vaste contactpersoon
Vast bedrag per maand

Boekhoud koppeling

Vroeger deden we de administratie in stoffige mappen die in muffe kelders opgeslagen werden. Tegenwoordig doen we bijna alles digitaal - zo ook onze administratie. Wel zo handig, want dan heb je altijd en overal inzage in je meest recente financiële status. Wij werken met Yuki; een van de voordelen is dat je verschillende externe oplossingen aan deze software kunt koppelen, een zogenoemde boekhoud koppeling. Je kunt bijvoorbeeld je webshop, salarisadministratie of kassasysteem koppelen.

Counta zorgt voor:

Altijd werkende koppelingen

Echt real-time inzicht

Communicatie met gekoppelde

Vast bedrag per maand

Grip op je financiën

Antwoord op elke vraag

Voordelen boekhoud koppeling

Een boekhoud koppeling maken met je administratie heeft vele voordelen. Zo heb je alle onderdelen van je administratie op 1 digitale plek en hoef je nooit meer bij- en afschrijvingen over te typen. Hierdoor heb je geen kans meer op handmatige fouten. Met de gebruiksvriendelijke software bespaar je kostbare tijd doordat het invoeren en bijhouden van gegevens zeer eenvoudig is. Een boekhoud koppeling biedt niet alleen ruime mogelijkheden voor accountants, maar ook voor ondernemers.

Of we jouw koppeling ook kunnen maken?

Wij zijn er van overtuigd! We vertellen je graag hoe we dit voor jou gaan doen.
Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17 uur op 088 268 68 00 of stuur ons een mailtje.

Boekhouding met Counta

Wie zijn boekhouding met Counta doet is verzekerd van een geautomatiseerd proces van de administratie. Dat klinkt eng, je gegevens overdragen aan een computer, maar de vele voordelen wijzen uit dat het helemaal niet eng hoeft te zijn. Een boekhoud koppeling is juist heel handig! Zo heb je alle onderdelen in 1 programma.

Zo heb je altijd inzicht en overzicht, zonder tussenkomst van een interne boekhouder. Met een vast contactpersoon kunnen wij je altijd over je persoonlijke administratie te woord staan. 

Bekijk onze diensten hier of meld je direct aan.

Hoe werkt overstappen?

Wij beginnen altijd met een uitgebreide demo zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Is er een klik? Dan gaan we een offerte maken en kunnen we daarna samen aan de slag!

Wij gaan de online omgeving inrichten en gekoppeld hieraan krijg je een training (CountAcademy). Tijdens de training laten wij onder andere zien hoe je betalingen, facturatie en incasseren kunt gaan inrichten binnen jouw pakket.

Wij verzorgen een naadloze aansluiting van de huidige administratie naar Counta, zodat jij direct door kunt!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden met een boekhoud koppeling?

Wil je meer informatie over een boekhoud koppeling of een bezoek van een van onze specialisten? Ben je benieuwd hoe je kunt overstappen? Vul je gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Versturen →

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.