Virtuele Robot
Alle administratie online
Altijd actueel overzicht
Vaste contactpersoon
Vast bedrag per maand

Boekhouden groot bedrijf

Bijna elk groot bedrijf heeft een eigen boekhouder. Dat is broodnodig, als groot bedrijf ben je in hoge mate afhankelijk van je boekhouder. Een boekhouder beschikt over de accuratesse en kennis die nodig zijn om overzicht te houden in jouw financiële positie. Toch heeft het werken met een boekhouder ook een aantal nadelen. De boekhouder vormt een grote kostenpost, je hebt niet altijd een actueel overzicht en bent minder betrokken bij de administratie. En ben je op zoek naar een nieuwe, goede boekhouder? Dat wordt een lange zoektocht óf pittige investering: boekhouden is een schaars beroep. Gelukkig zijn er uitstekende alternatieven, zoals Counta. 

Voordelen van Counta

Counta werkt met een online boekhoudoplossing dat draait op geavanceerde softwarerobots, waardoor je menselijke fouten voorkomt. De administratie wordt automatisch bijgewerkt, rekening houdend met de nieuwste kennis, wet- en regelgeving. Daarnaast wordt de robot altijd gecontroleerd en verbetert door jouw vaste contactpersoon van Counta.

  • 30% goedkoper dan een traditionele boekhouder
  • Boekhouding is niet afhankelijk van één persoon
  • Eigen personeel wordt regelmatig getraind
  • Altijd handmatige controle door contactpersoon van Counta
  • Huidige boekhouder opgeven of opleiden door Counta

Counta analyseert, verrijkt en koppelt de juiste databronnen aan elkaar in overzichtelijke dashboards."

Jan van Wijgerden

Tredion • Gorinchem

Meer referenties →

Betrouwbaar automatisch boekhouden met intelligente software

Repeterende boekhoudkundige handelingen lenen zich uitstekend voor Robotic Process Automation (RPA). Sterker nog, een robot werkt nagenoeg foutloos, terwijl een slordigheidsfoutje bij een mens onvermijdelijk is. Ook zijn financiële overzichten niet dagelijks actueel. Allemaal verleden tijd. Onze softwarerobot werkt altijd, en wij zorgen er persoonlijk voor dat hij blijft werken, volgens de nieuwste techniek. Uiteraard krijg jij een contactpersoon van vlees en bloed, die alle administratie zelf controleert en jou te woord staat.

Is Counta de beste oplossing voor jouw bedrijf?

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.

aanvraag →

Altijd de nieuwste boekhoudkennis in jouw BV, NV of VOF

Er verandert veel op boekhoudkundig gebied, van nieuwe wet- en regelgeving tot innovatieve automatiseringstoepassingen. Hoe blijf je als groot bedrijf op de hoogte van al die kennis? Je boekhouder kan die veranderingen niet voortdurend bijhouden. Daarnaast wil je voorkomen dat de kennis bij één persoon ligt. Counta is de oplossing: je hebt te allen tijde toegang tot up-to-date kennis, die via trainingen met de rest van het personeel gedeeld wordt.

Vraag een demo aan

Meer informatie over jouw mogelijkheden met Counta?

Wil je meer informatie over Counta en onze boekhoudkoppelingen of een bezoek van een van onze specialisten? Ben je benieuwd hoe je kunt overstappen? Vul je gegevens en vraag in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.