Virtuele Robot
Alle administratie online
Altijd actueel overzicht
Vaste contactpersoon
Vast bedrag per maand

Automatisch boekhouden voor een zzp'er of kleine onderneming

Als zzp’er of kleine onderneming wil je de administratie graag op orde hebben. Als je btw-aangifte doet, wil je het liefst in een oogopslag zien wat je in moet vullen. Je hebt geen zin in multomappen vol met bonnetjes, voor het geval de belastingdienst langskomt. Daarnaast ben je veel tijd kwijt met het verzenden en controleren van facturen. Herkenbaar? Met automatisch boekhouden bij Counta heb je nooit meer stress over de boekhouding.

Voordelen van Counta

Counta is een innovatie en slimme combinatie van ICT en boekhouding voor zzp’ers en kleine ondernemingen. Alle financiële informatie wordt automatisch bijgewerkt in de Cloud, zodat jij nooit meer verdwaalt in stapels papieren en ingewikkelde, boekhoudkundige constructies.

  • Veel tijd besparen op de boekhouding
  • Geen boekhoudkundige kennis nodig
  • Altijd financieel overzicht in je onderneming

Ismail | Counta

Een boekhoudkoppeling, dit zijn de opties

2 januari 2019

Ook je branchepakket, salarisadministratie en andere betaalproviders kunnen vaak aan een boekhoudpakket gekoppeld worden. Hier bespaar je als ondernemer bijzonder veel tijd mee. Tijd die je beter kan besteden aan wat je als ondernemer het liefst wilt: ondernemen.

Tijdbesparend online boekhouden voor elke zzp’er

Je bent zzp’er of ondernemer geworden om bezig te zijn met datgene wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je energie uit haalt. Waarschijnlijk behoort boekhouden niet tot dat lijstje. Dat geeft niet, want er zijn genoeg boekhoudmogelijkheden die jouw tijdrovende administratie uit handen nemen. Met Counta reduceer je vier uur boekhouden tot 10 minuten. De overgebleven uren kun je veel beter besteden aan een van je opdrachten, of aan een welverdiende vrije avond. 

Altijd inzicht en overzicht in je kleine onderneming

Kleine ondernemingen hebben geen tijd om hun administratie dagelijks bij te werken. Af en toe controleren of een factuur betaald is, nieuwe kosten inboeken, btw-aangifte doen… Vaak blijft het bij een paar handelingen per kwartaal. Je weet hoe je onderneming er ongeveer voor staat, maar hebt van dag tot dag te weinig overzicht om financiële beslissingen te nemen. De volledige digitale boekhouding van Counta werkt jouw administratie automatisch bij, zodat je altijd een bijgewerkt, actueel overzicht hebt. Tot op de cent nauwkeurig.

Vraag een demo aan

Meer informatie over jouw mogelijkheden met Counta?

Wil je meer informatie over Counta en onze boekhoudoplossingen of een bezoek van een van onze specialisten? Ben je benieuwd hoe je kunt overstappen? Vul je gegevens en vraag in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.