Virtuele Robot

Sturen op feiten en cijfers


Koppel je financiële en operationele data
Wij regelen de overstap
Altijd minimaal 30% kostenbesparing
Real-time bedrijfsinformatie

Direct inzicht in KPI's

Ga ook datagedreven ondernemen

Welke klant is winstgevend? Is het een goede tijd om personeel aan te nemen? Stel dat je deze beslissingen kunt maken op basis van real-time data. Hoe succesvol kun jij dan worden?

Counta helpt ICT-bedrijven met de overstap naar datagedreven ondernemen. We koppelen financiële en operationele data met elkaar. We geven de juiste informatie weer in een dashboard waarin al jouw KPI’s terugkomen. Dit krijg je gegarandeerd van ons:

  • Een zorgeloze overstap
  • Minimale inspanning
  • Een betrouwbaar dashboard
  • 24/7 onderhoud

Geautomatiseerde bedrijfsdata 

Zonder je helemaal over te geven aan robots

Het Counta-concept is vrij simpel. We werken met software-robots die steeds slimmer worden. Een groot deel van je boekingen kunnen we direct automatiseren. De rest pakken we handmatig op.Telkens wanneer we een boeking krijgen die we handmatig moeten oplossen geven we de robots nieuwe instructies, waardoor we weer een beetje meer geautomatiseerd hebben. Je krijgt zo als het ware maatwerk software voor jouw bedrijf. Hoe gaaf is dat?

Wat kunnen we auto­matiseren?
Banktransacties van 15+ banken

Koppeling met Autotask

Inkoop- en verkoopfacturen

Debiteurenbeheer

Salarisadministratie

Payment providers

Belastingaangifte

Jaarrekening

Download onze whitepaper

De essentiële stappen voor een datagedreven ICT onderneming

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang gratis onze whitepaper "Zo kun jij je ICT onderneming in vijf stappen datagedreven sturen". In deze whitepaper leggen we uit hoe je stap voor stap een dashboard opstelt om je data te structureren, waar je op moet letten en hoe je dankzij dit dashboard je ICT onderneming datagedreven kunt sturen.

Kom jij ook naar het event MSP & DATA DAY - XXL?

Speciaal voor specialisten op gebied van IT-beheer organiseren wij een inspirerende kennissessie op 20 oktober 2020. Dit event is een samenwerking tussen Counta en MSP Mentor. Op deze dag bundelen wij onze kennis in verschillende sessies, zodat we jou kunnen helpen in de razendsnelle ICT wereld.

Meld je via onderstaande button meteen aan om dit event niet te hoeven missen! 

Ismail | Counta

Waarom kies je voor Counta?

  • Minder tijd en kosten kwijt zijn aan je boekhouding,
  • niet meer afhankelijk zijn van je interne boekhouder,
  • real-time informatie over je financiële positie,
  • maar vooral goede communicatie.

Dat zijn de belangrijkste wensen van de moderne ondernemer hebben wij gemerkt. Counta gelooft dat die eisen voor elk bedrijf nu al waargemaakt kunnen worden. Wat je uitgangspositie ook is, of je nog steeds intern en handmatig inboekt of je de administratie bij de accountant hebt liggen, de volgende stap is dichterbij dan je denkt.

Onze aanpak

Na het offertetraject gaat Counta een actieplan maken op basis van een inventarisatie van je huidige situatie. We communiceren duidelijk wie verantwoordelijk is voor welke stap en wanneer elke stap afgerond moet zijn. Zo automatiseren we stap-voor-stap steeds iets meer van je administratie en zijn we op tijd klaar voor de definitieve overgangsdatum
Vanaf dat moment verzorgen wij jouw administratie. We houden de software 24/7 online en controleren dagelijks of er nog handmatige zaken ingeboekt moeten worden.

Kosten

En de kosten? Uit ervaring weten we dat elke ondernemer met onze aanpak minimaal 30% bespaart. Maar dat rekenen we uiteraard graag voor je uit. Bakkie doen?

De overstap is soepel verlopen en ik heb veel meer inzicht dan voorheen.

Martijn Muller

MM • Hardinxveld-Giessendam

Vraag direct jouw offerte op voor digitaal boekhouden met Counta.

Vul onderstaand formulier in en we verzorgen dat je binnen één werkdag een offerte in je inbox hebt.

Hoe kunnen we je bereiken?
Informatie voor de offerte
Aantal medewerkers
0-10
10-25
25-50
50-150
Branche
Horeca
Bouw- en vastgoed
Consultancy
Handel- en retail
Overig
Verkoopfacturen per maand
0-20
20-100
100-200
200-500
500-1000
1000+
Inkoopfacturen per maand
0-20
20-100
100-200
200-500
500-1000
1000+

Liever direct contact?

Heb je een specifieke vraag of wil je graag eens met onze collega’s over de mogelijkheden sparren? Neem dan telefonisch contact op, dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 17 uur.

088 268 68 00