Virtuele Robot
Alle administratie online
Altijd actueel overzicht
Vaste contactpersoon
Vast bedrag per maand

Jouw administratie volledig digitaal en actueel

Met Counta wordt automatisch boekhouden heel eenvoudig. Voor een vast bedrag per maand is jouw financiële administratie, van facturatie tot btw-aangifte, volledig geautomatiseerd. Direct gekoppeld met jouw branchepakket en geïntegreerd in één omgeving. Zo heb je altijd en overal realtime inzicht in jouw cijfers.

Counta zorgt voor:

Altijd werkende koppelingen

Echt real-time inzicht

Communicatie met gekoppelde

Vast bedrag per maand

Grip op je financiën

Antwoord op elke vraag

Waarom automatisch boekhouden?

Automatisch boekhouden is er voor alle ondernemers die hun tijd liever aan andere zaken dan boekhouding besteden. Met automatisch boekhouden bespaar je niet alleen tijd, maar verlaag je ook de foutgevoeligheid en zorg je voor minder kosten. Counta maakt automatisch boekhouden eenvoudig en actueel. Je hebt geen omkijken meer naar je financiën. Bovendien krijg je met ons intuïtieve dashboard inzicht in de cijfers die voor jou relevant zijn. Je hebt altijd en overal realtime informatie binnen handbereik op elk device. En Counta groeit met je mee, hoe klein of groot je organisatie ook is.

Ook automatisch boekhouden?

We vertellen je graag hoe we dit voor jou gaan doen.
Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17 uur op 088 268 68 00 of stuur ons een mailtje.

Hoe werkt overstappen?

Wij beginnen altijd met een uitgebreide demo zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Is er een klik? Dan gaan we een offerte maken en kunnen we daarna samen aan de slag!
Wij gaan de online omgeving inrichten en gekoppeld hieraan krijg je een training (CountAcademy). Tijdens de training laten wij onder andere zien hoe je betalingen, facturatie en incasseren kunt gaan inrichten binnen jouw pakket.

Wij verzorgen een naadloze aansluiting van de huidige administratie naar Counta, zodat jij direct door kunt!

Meer informatie over automatisch boekhouden?

Wil je meer informatie over automatisch boekhouden of een bezoek van een van onze specialisten? Ben je benieuwd hoe je kunt overstappen? Vul je gegevens en wensen in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Versturen →

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.