Virtuele Robot

De Postbus

De aandachtspunten

De postbus is eigenlijk jouw dagelijkse to- do lijst. Je kan documenten aanleveren op verschillende manieren, en je kan vanuit je postbus direct naar de vragen van en voor Counta. 

Daarnaast heeft de postbus een handig overzicht in de linker kolom van al jouw aandachtspunten.

Digitale post laat alles zien wat je in bij ons aangeleverd hebt. Als je 10 documenten hebt aangeleverd, kan je zien of deze alle 10 goed zijn binnen gekomen, en controleren of de scankwaliteit goed is. Om ze uit de lijst te verwijderen, kan je ze per stuk of tezamen selecteren om deze vervolgens af te handelen.

Het komt wel eens voor dat er een duplicaat in de administratie terecht komt. Deze wordt dan niet door ons verwerkt, maar in de tijdelijke prullenbak ‘niet verwerkt’ geplaatst. Deze documenten staan dus NIET in je administratie. Je kan de reden bekijken en op basis daarvan kijken wat er moet gebeuren. Is het een ZIP bestand, en is daarom je upload niet verwerkt, lever dan de inhoud van het ZIP bestand nogmaals aan. Wederom geld hier dat je ze per stuk of tezamen kan afhandelen

Ook laat de aandachtspunten zien wat nog ontbreekt in je administratie aan in- of verkoopfacturen. Zien wij een betaling waar we nog geen document bij hebben? Dan kan je dit hier zien, en een mogelijke actie aangeven. Je kan ook altijd hierover een vraag stellen.

    Heb je nog vragen? Geen probleem! We leggen het graag even uit. 

    Gerelateerde berichten

    Nieuwsbrief

    Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.