Virtuele Robot

CountAcademy

Een rondleiding door jouw online omgeving

Te allen tijde zie je bovenin het hoofdmenu staan. Je kan je door middel van de buttons in het menu altijd navigeren. Ik zal de buttons van links naar rechts met je doornemen. 

Met de HOME button kom je uit op je persoonlijke hoofdscherm. Deze kan je zelf instellen, zodat je altijd snel bij de gewenste pagina uitkomt.

 De button met het postvakje brengt je direct naar de postbus. Hier kan je documenten aanleveren, en staat in de linker kolom meteen een handige to-do list van aandachtspunten en vragen, zodat je altijd bij bent met je administratie.

Deze button is voor het archief. De zwarte mappen zijn voor je financiële administratie, en worden door ons gevuld met de documenten die je aanlevert. De gekleurde mappen zijn handig voor je overige administratie documenten, zoals bijvoorbeeld contracten en polissen, zo heb je altijd je belangrijke administratieve documenten online en snel bij de hand.

Via de grafiek kom je uit bij jouw dashboard. Doordat Counta je administratie elke dag bijwerkt, heb jij altijd real-time inzicht. Met dit inzicht heb je de tools om je onderneming te kunnen sturen. Je ziet in de linker kolom dat er een behoorlijke hoeveelheid data naar voren komt op basis van de documenten die je aanlevert. Voor de ondernemer is dit dan ook een handige pagina, waar je precies op de hoogte blijft van je financiële data.

 Via de bank heb je hetzelfde overzicht dat je op internetbankieren hebt. Een mooi voordeel: je kan vanuit de transactie meteen door naar de factuur. Daarnaast kan je gemakkelijk door naar je betaallijst. Vanuit hier kun je meerdere facturen in één keer betalen. Heb je de incasso module? Dan kan je ook vanuit hier incasseren.

In de verkoop kan ik facturen aanmaken, herinneringen versturen, en zien wat ik de afgelopen tijd heb verstuurd aan facturen.

De vrachtwagen staat voor inkoop. Hier vind je dan ook al je inkooplijsten.

Een overzicht van alle medewerkers vind je bij alle poppetjes. Werk je zelf met NMBRS of neem je de  salarisadministratie bij Counta af? Dan vind je alle belangrijke informatie in deze module.

Bij de relatiekaart vind je al jouw klanten. Deze zijn ook handig te bereiken met de zoekfunctie. Ben jij op zoek naar (?), dan kom je snel en direct bij het relatiekaartje uit.

Dit is de module voor dossiers, deze kan je als extra module bij Counta afnemen.

Je kan er daarnaast voor kiezen om je email account ook in Yuki toe te voegen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de Yuki Agenda te gebruiken.

Wil je naar een recent document? Dan kan dat via het blokjes-icoon.

Een belangrijke en handige button is de zoekfunctie. Zoek hier op relatie, of op factuurnummer. Je kan ook op bedrag zoeken, zodat je altijd eenvoudig weer bij het brondocument, de factuur, uit kan komen.

  Heb je nog vragen? Geen probleem! We leggen het graag even uit. 

  Gerelateerde berichten

  Het aanleveren van documenten via de postbus

  Lezen →

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.