Virtuele Robot

Blog

Een boekhoudkoppeling, dit zijn de opties

7 mei 2020 - door Ismail Yakoub

Voor de meeste ondernemers is de administratie nu niet bepaald een hobby. Wanneer je aan een online boekhoudkoppeling denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan een automatische boekhoud koppeling met je bank. Daar is niets mis mee; dit is ook de meest voorkomende koppeling die je kan hebben. Echter kan je vaak meer koppelen dan je denkt! Ook je branchepakket, kassasysteem, salarisadministratie en andere betaalproviders kunnen vaak aan een boekhoudpakket gekoppeld worden. Hier bespaar je als ondernemer bijzonder veel tijd mee. Tijd die je beter kan besteden aan wat je als ondernemer het liefst wilt: ondernemen.

Een boekhoudkoppeling met de bank
Van handmatig banktransacties overnemen, naar downloaden en uploaden, naar een geheel automatische koppeling. Procentueel gezien maakt een mens meer fouten dan een automatisch slim algoritme. Het risico op een scheve balans is daarmee veel kleiner. Aan het einde van het jaar levert dit extra uren op, waarvan je als ondernemer leukere dingen kan doen! Een boekhoud koppeling met de bank bespaart tijd, geld, én je online boekhoudprogramma is altijd up-to-date.

 • Yuki koppelingen met de bank
  Bij Counta kunnen we bankkoppelingen realiseren bij KNAB, ING, Rabobank en ABN Amro. Voor de andere banken werken we nog met MT940 bestanden, welke je uit je online bankomgeving kan downloaden en gemakkelijk kan uploaden in Yuki.

 • Yuki koppelingen met betaalproviders en creditcards
  Alleen de bank is tegenwoordig niet meer voldoende. Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van betaalproviders of creditcards. Via de Yuki Connector kunnen we o.a. de volgende providers en creditcards koppelen:

 • PayPal
 • myPOS
 • Stripe
 • Adyen
 • American Express
 • Citibank

  Heb jij een andere provider? Daag ons vooral uit om hier een koppeling voor te realiseren!

  Ook krijg je van de bank nog creditcard afschriften, welke je voorheen los moet uploaden in je online boekhoudpakket. Via ICS hebben wij een realtime integratie met je boekhoudpakket, zodat je ook hier minder tijd mee kwijt bent.

Een boekhoudkoppeling met je branchepakket of kassasysteem
Je wilt als ondernemer uiteraard dat jouw systemen en je financiële administratie naadloos op elkaar aansluiten. Met een slimme plug-in koppelt Counta jouw branchepakket moeiteloos met het online boekhoudpakket. Zo zijn al je processen en gegevens direct beschikbaar en met elkaar verbonden.

 • Yuki koppelingen met je branchepakket 
  Voor iedere branche werkt Counta nauw samen met de aanbieders van de diverse branchepakketten zoals Autotask, Harvest, Microsoft Dynamics en Octobat. Zo kunnen we jouw systemen altijd met elkaar koppelen.

 • Yuki koppelingen met je kassaysteem
  Wij hebben verschillende kassasystemen gekoppeld met Yuki, waaronder Lightspeed eCom en Lightspeed Retail.

Een boekhoudkoppeling met je salarisadministratie
Met Counta is je salarisadministratie direct geïntegreerd met je online boekhoudprogramma. Je hebt altijd de beschikking over de juiste gegevens om salarissen te beheren en op tijd uit te betalen. Counta groeit bovendien mee met jouw business. De schaalbare salarisadministratie zorgt ervoor dat je makkelijk medewerkers toe kan voegen of verwijderen. Bovendien heb je altijd en overal realtime inzicht in je salarisadministratie.

 • Yuki koppelingen voor je salarisadministratie
  Heb je je huidige salarisadministratie bij NMBRS of Loket? Dan kunnen we dit hoogstwaarschijnlijk direct integreren in je online boekhoudpakket! Dit ligt altijd even aan hoe het pakket is ingesteld. Een juiste boekhoudkoppeling is bij Counta altijd mogelijk. Net zoals bij de branchepakket koppelingen werken wij samen met aanbieders van salarisadministratie waarmee de salarisadministratie altijd gekoppeld kan worden in je online boekhoudprogramma.

Online boekhouden bij Counta
Je hoeft dus een potje golf niet in te ruilen voor een middag bestanden uploaden naar je online boekhouding! Met de slimme koppelingen voor bank, branchepakket, kassasysteem en salarisadministratie bespaar je genoeg tijd én heb je altijd realtime inzicht. Neem vooral even contact met ons op als je ook liever onderneemt dan dat je uren bezig bent met je boekhouding. We maken het je graag makkelijker!

Ismail Yakoub | Mail mij.

Administratie met Counta

- Administratie online
- Actueel overzicht
- Vaste contactpersoon
- Vast bedrag per maand
- BTW-aangifte
- Branchepakket koppelen

Counta digitaliseert jouw complete boekhouding en administratie zodat je altijd inzicht en overzicht hebt zonder tussenkomst van een interne boekhouder. Wel zo makkelijk en overzichtelijk! Wist je dat je ook tijd en geld bespaart en minder foutgevoelig met je financiële administratie omgaat als je voor geautomatiseerde administratie koppelingen kiest?

Ontdek vandaag nog de voordelen en mogelijkheden van administratie koppelingen en boekhouden met Counta. Vraag hier een gratis Demo aan!

Meer weten?
Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.

Gerelateerde berichten

Yuki Awards - We komen eraan!

Wij zijn genomineerd voor een Yuki Award en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Wij houden jul

4 maart 2020 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Een eenvoudig boekhoudprogramma, waar vind ik dat?

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wat maakt een boekhoudpakket nu eenvoudig?

28 februari 2019 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Data: Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Lees hier hoe je in 5 stappen van cijfers naar complexe data kan gaan

4 oktober 2018 - door Alice Visser

Lezen →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.