Virtuele Robot

Blog

Luuk | Counta

Yuki Awards - we komen eraan!

4 maart 2020 - door Luuk Vaessen

Counta is genomineerd voor de marketing Yuki Award en daar zijn we heel blij mee! We gebruiken de Yuki software aangezien dit de pionier is in (online) boekhouden. Wij geloven dat de MKB-markt veel baat heeft bij het beste operationele pakket welke wij koppelen een geautomatiseerde boekhouding.

Door onze krachten te bundelen met Yuki, kunnen wij met ons online administratie- en boekhoudingssysteem jou en andere klanten helpen om actueel inzicht in de cijfers te krijgen. Wij helpen je namelijk bij het koppelen van het geautomatiseerde Yuki boekhoudingssysteem aan (bijna) elk operationeel pakket, bijvoorbeeld waaruit je kunt factureren, urenadministratie kunt bijhouden en de salarisadministratie doet. Daarnaast combineren we deze verschillende datastromen voor actuele, realtime dashboarding. Volledig op maat voor jouw ICT/MSP bedrijf met precies die informatie die je wil zien.

Wij vertalen namelijk jouw innovatieve ideeën naar oplossingen, databronnen en dashboards, zodat je op een goede koers blijft varen, ondersteund door actuele data!

MSP & Data day

Benieuwd naar Counta? Neem nu contact op om een demo in te plannen. Of kom langs op het MSP & Data Day evenement dat wij op 2 april op de ICT campus in Almere houden. Via een live casus laten we je zien wat we met financiële en operationele data kunnen doen. Zien we je daar? We gaan nu eerst duimen voor de Yuki Awards...

Gerelateerde berichten

Silke | Counta

5 Tips om alles uit je financieel dashboard te halen 

Word ook piloot van jouw onderneming. Stuur vanuit de cockpit!

16 januari 2019 - door Silke van Peer

Lezen →
Ismail | Counta

Jouw opties voor een boekhoudkoppeling

Er zijn namelijk meerdere koppelingen mogelijk.

2 januari 2019 - door Ismail Yakoub

Lezen →
Luuk

Ben jij klaar voor de btw verhoging?

Vanaf januari 2019 verandert het lage btw tarief van 6% naar 9%. Wat moet jij nog doen?

5 december 2018 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.