Virtuele Robot

Blog

Een eenvoudig boekhoudprogramma, waar vind ik dat?

28 februari 2019 - door Luuk Vaessen

Google maar eens op eenvoudig boekhoudprogramma en tal van opties komen naar voren. Goedkoop, makkelijk, speciaal voor ZZP of MKB, binnen 6 minuten klaar met je boekhouding, zonder rompslomp... Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wat maakt een boekhoudpakket nu eenvoudig?

Bespaar tijd en fouten met het eenvoudige boekhoudpakket bij Counta
De belangrijkste beslissing die je gaat maken is of je zelf gaat boeken of dat je dit uitbesteed. Het grootste voordeel van zelf boeken is natuurlijk dat dit met een voordelig boekhoudpakket veel geld bespaard. Wel kost het je veel tijd om alle facturen te boeken. Daarom kan je er ook voor kiezen om je boekhouding uit te besteden. Je kan een boekhouder in dienst nemen om het boeken voor je te doen. Krijg je dan wel waar voor je geld? Handmatig boeken, zowel door jezelf als door een boekhouder, heeft een bewezen hoger foutpercentage dan boekingen die automatisch gebeuren. 

Er zijn namelijk kant en klare softwarerobots beschikbaar, inclusief een eenvoudig boekhoudprogramma.

Bij Counta stellen we onze softwarerobots zo in, dat jouw in- en verkoopfacturen automatisch op de juiste plek geboekt worden. De tijd die je dan bespaart met dit simpele boekhoudprogramma kun je 1-op-1 inzetten in declarabele uren. Zie het als een investering in plaats van een kostenpost. Doordat we handmatige handelingen zoveel mogelijk weghalen, kunnen we voor een vaste prijs per maand zonder verassingen jouw administratie bijhouden.  

Krijg 24/7 real time inzicht door gebruik van een simpel boekhoudprogramma
Een goede (interne) boekhouder is prettig, maar naast dat je hier veel geld aan kwijt bent, heb je ook niet elk moment van de dag inzicht. Je bent afhankelijk van informatie op wekelijkse, maandelijkse termijn. Wellicht zelfs per kwartaal of per jaar. Deze afhankelijkheid kan ervoor zorgen dat andere processen in je onderneming beïnvloed worden en wellicht uitgesteld worden, wat voor de nodige consequenties kan zorgen. Doordat bij Counta elke dag jouw facturen geautomatiseerd op de juiste plek in je administratie komen te staan, heb je altijd real-time inzicht in jouw situatie. Het eenvoudige boekhoudprogramma is zo ingericht dat je binnen een paar klikken weet waar je staat, waar je nog geld aan moet betalen, waar er nog geld van binnenkomt en andere zaken kan je in kaart brengen. Een interactief financieel dashboard brengt je in een handjevol muisklikken tot de factuur.

Een eenvoudig boekhoudprogramma bij Counta
Een ondernemer met een eenvoudig boekhoudprogramma is een ondernemer met een zorg minder. Het overzicht dat je met Counta krijgt in je boekhouding zorgt ervoor dat je beter betrokken bent bij je boekhouding. Je facturen en bonnetjes stapelen niet op, en de boekhouding is niet langer een last op je schouders. Nog een voordeel? Counta groeit met je mee. Van eenmanszaak tot MKB, wij zijn overal op ingesteld. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in het automatiseren van je in- en verkoopfacturen, maar kunnen we nog veel meer automatiseren. Denk hieraan webshops, betaalproviders, en natuurlijk jouw branchepakket. De lijst is langer dan we hier kunnen opnoemen. Kom langs voor een kopje koffie, vertel waar jouw bedrijf staat en waar je heen wilt, en dan passen wij daar een mouw aan. Maak hier een afspraak voor een demo!

  Luuk Vaessen | Mail mij.

  Gerelateerde berichten

  Automatisch boekhouden, heb ik dat nodig?


  Lees hier de voordelen en ga ook proces-verbeterend te werk!

  13 februari 2019 - door Silke van Peer

  Lezen →
  Ismail | Counta

  Bespaar tijd, geld en fouten met digitale facturatie

  Wist je dat digitale facturatie één derde van je tijd kan besparen?

  30 januari 2019 - door Ismail Yakoub

  Lezen →
  Silke | Counta

  5 Tips om alles uit je financieel dashboard te halen 

  Word ook piloot van jouw onderneming. Stuur vanuit de cockpit!

  16 januari 2019 - door Silke van Peer

  Lezen →

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.