Virtuele Robot

Blog

Luuk | Counta

Het ultieme dashboard voor jouw Yuki-administratie

14 januari 2021 - door Luuk Vaessen

Yuki biedt veel mooie en goede (grafische) inzichten op gebied van finance en boekhouding. Zo vergelijk je eenvoudig omzet tussen periodes, zie je in één oogopslag de ouderdom van debiteuren, en krijg je een duidelijk overzicht van je werkkapitaal. Dankzij deze gegevens krijg je dus een hoop inzicht in je bedrijf. Maar: weet je ook aan welke klanten je geld verdient? Of jij financieel in control bent? Met next level dashboarding voor jouw Yuki-administratie haal je nóg meer uit je financiële data en breng je je bedrijf verder.

Dashboarding 101: voorkom deze fout

Wil je een dashboard bouwen met jouw financiële data, dan heb je de keuze voor diverse dashboarding tools, om deze data in beeld te brengen. Zoals Comandi, Visionplanner, Microsoft PowerBI, tableau. Maar: een dashboarding tool rechtstreeks verbinden met je rauwe data levert vaak problemen op. Zoals:

  • Traagheid door de hoeveelheid data;
  • Foutgevoeligheid (resultaat: een gecrasht dashboard);
  • Vele weggegooide uren in Excel vanwege het punt hierboven.

Ook blijft het een uitdaging om de informatie samen te brengen, zodat dit je nieuwe inzichten geeft. De financiële informatie staat immers in pakket X en de ureninformatie staat in pakket Y. Deze data wil je combineren om een helder beeld te krijgen van de omzet.

Next level dashboarding: combineer data vanuit verschillende systemen!

Je bedrijfsdata staat verspreid over diverse systemen:

  • CRM en Sales
  • Contractmanagement
  • Salarisadministratie
  • Urenregistratiesysteem
  • Boekhoudsysteem

Hoe combineer je deze data dan, zonder dat je dashboard crasht? En zonder hierbij onderweg gegevens te verliezen? Wat is het alternatief? Breng logica aan middels onze ons DataHub inclusief Yuki DataConnector. Gemaakt voor vooruitstrevende ondernemers die het meeste uit hun bedrijf willen halen.

Breng KPI’s samen op één killer dashboard met de Yuki Data Connector

Wil je KPI’s op het gebied van finance instellen, en deze overzichtelijk bij elkaar zien in één killer dashboard? Dat kan, met onze DataHub met Yuki DataConnector. De Data Connector fungeert als tussenstap tussen jouw rauwe data en je dashboard. De Hub verzamelt de door jou gewenste data en zorgt dat deze stabiel blijft, ook wanneer je het dashboard anders wilt weergeven. Onze vakkundige ICT-specialisten monitoren de software actief en onderhouden deze voor een vast bedrag per maand. Met deze oplossing zijn zwarte schermen voorgoed verleden tijd!

Interesse? Probeer nu 1 maand gratis!

Wil je PowerBI gebruiken in combinatie met Yuki? Probeer dan nu onze DataHub met Data Connector 1 maand gratis. En ontdek hoe deze aanpak voor jouw bedrijf gaat werken!

Meer weten?
Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.

Gerelateerde berichten

Yuki Awards - We komen eraan!

Wij zijn genomineerd voor een Yuki Award en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Wij houden jul

4 maart 2020 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Een eenvoudig boekhoudprogramma, waar vind ik dat?

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wat maakt een boekhoudpakket nu eenvoudig?

28 februari 2019 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Data: Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Lees hier hoe je in 5 stappen van cijfers naar complexe data kan gaan

4 oktober 2018 - door Alice Visser

Lezen →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.