Virtuele Robot

Blog

Luuk | Counta

Til je MSP-bedrijf naar een hoger niveau met deze koppelingen

14 januari 2021 - door Luuk Vaessen

Heb je als MSP-bedrijf continu aparte systemen openstaan om jouw gegevens op een rij te krijgen? Dit hoeft niet meer! Bij Counta koppelen we financiële softwarerobots aan jouw PSA-systemen. Zodat je eenvoudig jouw contractbeheer of facturatie naar één punt trekt, bijvoorbeeld Autotask of Computicate. Met onze slimme koppelingen krijg en behoud je inzicht in jouw cashflow, en maak je financiële resultaten inzichtelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een integratie van je salarisadministratie met je boekhouding? Of ga je voor een datahub die financiële inzichten uit verschillende applicaties samenbrengt? Met deze koppelingen til je je MSP-bedrijf naar een hoger niveau!

Yuki: het innovatieve boekhoudsysteem

Om het managen van finance makkelijker te maken voor onze MSP-klanten gaan wij graag uit van het innovatieve boekhoudsysteem Yuki. Als ICT-pakket heeft Yuki niet alleen een softwarerobot die je boekhouding automatiseert, het platform ondersteunt je ook met het op orde houden van je financiële cijfers. Een perfecte match met het motto van Counta: accountancy meets IT. 

Yuki koppeling met PSA/CRM-systemen

Voor onder andere ticketing, contractbeheer, en eventuele facturatie gebruik je vaak meerdere aparte applicaties. Je hebt dus continu aparte systemen openstaan om jouw gegevens op een rij te krijgen. Dit hoeft niet meer! Met Yuki integreer je je data in één platform, waardoor financiële data eenvoudig te managen is. Voor de volgende applicaties kunnen we een koppeling naar Yuki aanleggen:

Werk je hiermee? Daag ons uit!

  • TopDesk
  • Inserve IT

Nieuwsgierig naar de koppelingen met Yuki? Lees ook onze blog over de voordelen van Yuki voor ICT-bedrijven.

Deze koppelingen brengen jouw MSP-dienstverlening next level

We doen er graag alles aan om jouw dienstverlening als MSP zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom kunnen we buiten de integraties met Yuki nog veel meer koppelingen verzorgen voor jouw ICT-bedrijf. Dit doen wij zelf, of samen met onze leveranciers. Een paar voorbeelden van de oplossingen die wij kunnen realiseren voor ICT-bedrijven.

-    Beheer Microsoft-licenties in Autotask met een CSP-koppeling

Microsoft-licenties beheren in Autotask? Met een Microsoft CSP-koppeling regelen we het voor je. Werk je met RoutIT of Dean? Voor RoutIT is er een standaardkoppeling naar Autotask. Dean transacties kun je via een import koppelen aan jouw contracten.

-    Integreer je salarisadministratie met Autotask

Wil je overuren rechtstreeks boeken naar je salarisadministratie (bijvoorbeeld in NMBRS)? Koppel Autotask met je salarisadministratie en profiteer van het gemak.

-    Stuur automatisch tickets over je Unify (Ubiquiti) Wifi punten

Unify is een wifi-versterker die we aanbieden als managed wifi, voor goede wifi door heel je bedrijfspand heen. Zit je met een (stroom)storing? Dan stuurt het systeem automatisch een ticket door naar je helpdesk. Zo kun je heel eenvoudig en super productief je klanten helpen. Is de storing verholpen? Zodra de stroom weer aangaat, sluiten de tickets meteen.

Datahub voor jouw financiën

De kosten van een project versus de opbrengsten in één overzicht? Een datahub helpt je op weg. Hierbij komen alle applicaties samen: combineer bijvoorbeeld Yuki, Autotask en NMBRS op één plek.

Wat betekent dit voor jouw MSP-bedrijf?

Best een indrukwekkend lijstje van toepassingen, al zeggen we het zelf. Wil je weten hoe jij met deze koppelingen jouw MSP-bedrijf nóg succesvoller maakt? Download de whitepaper! 

Meer weten?
Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.

Gerelateerde berichten

Yuki Awards - We komen eraan!

Wij zijn genomineerd voor een Yuki Award en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Wij houden jul

4 maart 2020 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Een eenvoudig boekhoudprogramma, waar vind ik dat?

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Wat maakt een boekhoudpakket nu eenvoudig?

28 februari 2019 - door Luuk Vaessen

Lezen →

Data: Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Lees hier hoe je in 5 stappen van cijfers naar complexe data kan gaan

4 oktober 2018 - door Alice Visser

Lezen →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.