Virtuele Robot

Blog Boekhoudkoppelingen

Berichten filteren:

FoodTicket koppeling met Yuki voor restauranteigenaren

5 mei 2021 - door Dennis Nijdam

Online facturen uit FoodTicket-bestellingen rechtstreeks geïntegreerd in je boekhouding, zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Het kan met onze koppeling van FoodTicket naar het innovatieve boekhoudplatform Yuki. In Yuki krijg je vervolgens één helder overzicht van je financiën, waardoor je direct weet hoe je ervoor staat. We vertellen je graag alles over hoe deze koppeling werkt en wat de voordelen zijn voor jouw restaurant!

Meer lezen →

PerfectView koppeling met Yuki

4 mei 2021 - door Dennis Nijdam

Werk je met CRM-platform PerfectView, maar mis je nog een boekhoudpakket dat hiermee goed samengaat? Het innovatieve boekhoudplatform Yuki is hiervoor een win-win: je bespaart tijd en kosten door een geautomatiseerde administratie, en je krijgt tegelijkertijd maximaal inzicht in jouw financiële cijfers. En dat voor een vaste maandelijkse fee. Koppel je PerfectView aan Yuki, dan kun je genieten van een volledig zorgeloze financiële administratie: van debiteuren/crediteuren tot aan salaris- en belastingadministratie. Hoe dit werkt? We leggen het je graag uit.

Meer lezen →

Koppel MultiSafePay aan Yuki en ervaar het gemak!

3 mei 2021 - door Dennis Mijdam

Gebruik je MulitsafePay voor online betalingen, en wil je in 1 overzicht al jouw transacties in je boekhouding hebben staan? Niet alleen jouw normale bankafschriften, maar ook ál je webtransacties? Maak je administratie compleet met onze MulitsafePay integratie in Yuki. Hiermee koppel je al je webshoptransacties aan het innovatieve Yuki-platform. Dit zijn de voordelen voor jou als ondernemer.

Meer lezen →

Yuki koppeling naar Stripe voor ondernemers 

25 februari 2021 - door Luuk Vaessen

Gebruik jij de betaaldienst Stripe voor je klanten? Een ideale tool die je veel inzicht geeft, of je nu retailer bent of ICT-bedrijf. Maar wist je dat je hier nog meer uit kunt halen, door Stripe te koppelen aan het innovatieve boekhoudplatform Yuki? Automatiseer je Stripe-boekhouding met Yuki en profiteer van het financiële inzicht dat dit platform biedt. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Meer lezen →

Adyen en Yuki: maak je financiële administratie compleet!

18 februari 2021 - door Luuk Vaessen

Gebruik jij het Adyen platform voor (online) betalingen voor jouw klanten? Dan ken je de voordelen van overal en altijd betalingen accepteren. Maar heb je dit ook al zo goed geregeld voor je boekhouding? Automatiseer je financiële administratie en stimuleer jouw groei als bedrijf met Adyen in combinatie met boekhoudplatform Yuki.

Meer lezen →

Yuki koppeling met Computicate

2 november 2020 - door Luuk Vaessen

Werk jij als ondernemer met MyPOS, dan ken je de voordelen van deze uitstekende tool voor het ontvangen van betalingen. Maar doe je de administratie van je MyPOS accounts nog handmatig? Nergens voor nodig. Counta koppelt MyPos aan geautomatiseerd boekhouden in boekhoudpakket Yuki, zodat jij maximaal financieel inzicht krijgt in je bedrijf.

Meer lezen →

Yuki koppeling met MyPOS

13 oktober 2020 - door Luuk Vaessen

Werk jij als ondernemer met MyPOS, dan ken je de voordelen van deze uitstekende tool voor het ontvangen van betalingen. Maar doe je de administratie van je MyPOS accounts nog handmatig? Nergens voor nodig. Counta koppelt MyPos aan geautomatiseerd boekhouden in boekhoudpakket Yuki, zodat jij maximaal financieel inzicht krijgt in je bedrijf.

Meer lezen →

Yuki koppeling met Rabobank Creditcard

29 september 2020 - door Luuk Vaessen

Krijg jij ook altijd direct hoofdpijn als de maandelijkse creditcardafschriften van je zakelijke Rabobankrekening weer binnen zijn? Inscannen, uploaden, en vervolgens de gegevens weer met de hand verwerken in je boekhoudprogramma vindt niemand leuk. Maar het kan een stuk makkelijker, met de koppeling tussen Rabobank creditcard en het boekhoudsysteem Yuki. Speciaal voor vooruitdenkende ondernemers zoals jij!

Meer lezen →

Yuki koppeling met Autotask

1 september 2020 - door Luuk Vaessen

Ben jij als MSP op zoek naar een boekhoudsysteem dat goed integreert met Autotask? Bij Counta automatiseren wij dankzij de koppeling tussen Autotask en Yuki niet alleen je finance. We helpen jou ook met datagedreven ondernemen. Krijg een compleet inzicht in je financiële administratie, en vergelijk cijfers tussen periodes. Van cashflow tot EBITDA.

Meer lezen →

Yuki koppeling met Harvest

16 augustus 2020 - door Luuk Vaessen

Je omzetstromen en bedrijfsresultaat direct in één overzicht te raadplegen. Inkoopfacturen automatisch inboeken in je boekhoudpakket, net als salarissen en banktransacties. Verkoopfacturen vanuit Harvest via de koppeling rechtstreeks geïntegreerd in jouw boekhouding. Met de Yuki-koppeling met Harvest via Counta kan het allemaal, voor een vast bedrag per maand. Ben je nog op zoek naar een boekhoudpakket dat goed samengaat met Harvest? Met Yuki en Harvest ga je voor maximale automatisering, én krijg je meer inzicht in jouw bedrijf.

Meer lezen →

Lightspeed koppeling met Yuki

14 juli 2020 - door Luuk Vaessen

Zoek jij als horecaondernemer of retailer nog een boekhoudsysteem dat goed samengaat met Lightspeed? En wil je meer overzicht en rust in de tent? Yuki is de oplossing! Direct inzicht in jouw omzet uit je winkel én webshop, je resultaat weergeven zoals je dat zelf wilt, en facturen uit Lightspeed automatisch inboeken.

Meer lezen →

Een boekhoudkoppeling, dit zijn de opties

7 mei 2020 - door Ismail Yakoub

Voor de meeste ondernemers is de administratie nu niet bepaald een hobby. Wanneer je aan een online boekhoudkoppeling denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan een automatische boekhoud koppeling met je bank. Maar ook je branchepakket, kassasyteem, salarisadministratie en andere betaalproviders kunnen vaak aan een boekhoudpakket gekoppeld worden. Hier bespaar je als ondernemer bijzonder veel tijd mee. Tijd die je beter kan besteden aan wat je als ondernemer het liefst wilt: ondernemen.

Meer lezen →

Recentie

"We hebben dagelijks actueel inzicht in de boekhouding en besparen
één FTér op de administratie." 
Martijn Muller van MM

Lees verder →

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf altijd op de hoogte van onze laatste updates.